CheckIn – Ohje

HUOM! Ennen kuin käytät CheckIn – sivua ensimmäisen kerran, pyydä omat kirjautumistiedot NetTicketin asiakaspalvelusta! CheckIn – sivustolla kirjaudut sitten sisään omilla sisäänkirjautumistiedoillasi.

HUOM! Kannattaa säästää salasana (ja/tai käyttäjänimi sekä salasana) puhelimeen. Kun kamera on päällä hetken ilman että sitä käytetään, kamera sammuu säästäkseen akkua. Silloin pitää kirjautua ulos ja kirjautua sisään uudestaan, niin että voi jatkaa lippujen lukemista.

CHECKIN SIVUSTON/SOVELLUKSEN KÄYTTÖ:

1. Mene sivulle https://checkin.netticket.fi/

Mene sivulle https://checkin.netticket.fi/ internet selaimella puhelimella.

2. Kirjaudu sisään

Kirjaudu sisään omilla sisäänkirjautumistiedoillasi.

3. Valitse oikea tapahtuma listasta

Kun olet kirjautunut sisään, valitse oikea tapahtuma listasta

4.Valitse jos haluat että lipputyyppi näytetään kun luet lippuja

Kun oikea tapahtuma on valittu, valitse jos haluat että lipputyyppi huomioidaan kun luetaan lippuja. Laita siis rasti kohtaan ”Näytä lipputyyppi” tai jätä tämä kohta tyhjäksi

Jos et laita rastia ”näytä lippytyyppi” kohtaan,  lipputyyppiä ei näy Checkin – sivustolla kun olet luennut lipun.

Jos laitat rastin kohtaan ”Näytä lipputyyppi”, lipputyyppi näkyy aina kun luet uuden lipun.

5. Valitse halutessasi käyttäjänimi

Valitse jos haluat luoda oman käyttäjänimen kun luet lippuja, tai ei. Laita siis rasti kohtaan ”Valitse käyttäjänimi”, tai jätä tämä kohta tyhjäksi.

Jos laitat rastin kohtaan ”Valitse käyttäjänimi”, pääse lisäämään käyttäjänimen.

Kannattaa aina lisätä käyttäjänimi tai joku muu tunnistetieto tyyliin sisäänkäynti 1, portti A jne

Esimerkiksi jos luet lippua, ja se on jo luettu aikaisemmin, CheckIn sivusto ilmoittaa millä käyttäjänimellä lippu on luettu aikaisemmin.

Vaihtoehto a)

Jos et rastita ruutua ja et valitse käyttäjänimeä, mene eteenpäin ja paina ”Aloita skannaus”.

”Näytä lipputyyppi” voi olla rastitettuna tai tyhjä.

Vaihtoehto b)

Jos haluat valita käyttäjänimen, laita rasti ruutuun ”Valitse käyttäjänimi”. Ruutu jossa lukee ”Näytä lipputyyppi” voi olla rastitettuna tai tyhjä.

Kirjoita käyttäjänimi

Paina sitten ”Aloita skannaus”.

6. Salli että puhelin käyttää kameraa

Jos tulee ilmoitus, salli että puhelin saa käyttää puhelimen kameraa.

7. Lippujen skannaus

Sitten voit aloittaa lippujen lukemisen.

Jos lippu on ok, näyttö on vihreä ja näytää tältä:

Jos lippu on luettu ennestään, lippu ei ole ok ja puhelimen näyttö on silloin punainen ja näyttää tältä:

Eli lippua ei voi hyväksyä jos näyttö on punainen ja näytössä lukee että lippu on luettu.