Verkkokauppa

Kaikki helppoon lipunmyyntiin.

Kaksi myyntikanavaa

Saat kaikki tapahtumasi yhtä aikaa myyntiin sekä omaan että NetTicketin sivustolla olevaan verkkokauppaan, joten asiakkaasi löytävät lippusi helposti molemmista paikoista.

Kaikki modernit maksutavat

Kotimaisten pankkien verkkomaksu, Visa, Mastercard, MobilePay, Klarna-lasku, yrityslasku, E-lasku yrityksille, ePassi, Smartum, Eazybreak, Edenred, NetTicketin lahjakortti, tapahtumajärjestäjän oma lahjakortti.

Erilaiset lipputyypit

Voit myydä erilaisia lipputyyppejä tarpeidesi mukaan. Myös sarjaliput, kausikortit ja lahjaliput onnistuvat.

Helpot toimitustavat

Asiakkaasi saa valita sähköisen E-lipun ja perinteisen postitettavan paperilipun välillä.

Kätevät kampanjakoodit

Voit luoda erilaisia kampanja- ja alennushintoja, jotka asiakas saa käyttöönsä kuponkikoodilla.

Ystävällinen asiakaspalvelu kolmella kielellä

Tavoitamme asiakkaasi yli 60 myyntipisteestä, puhelimitse ja chatistä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Myyntipisteverkostomme on myös helppo laajentaa paikkakunnallesi

Verkkokauppa omille sivuillesi kevyellä upotuksella.

Helppo upotus

NetTicketin verkkokauppa on lisättävissä omille verkkosivuillesi helposti kevyellä upotuksella. Saat kaikilla laitteilla toimivan responsiivisen verkkokaupan sivustollesi vaivatta, ilman suurta koodausurakkaa.

Nopeammat ostokset

Sivuiltasi ei tarvitse poistua lainkaan, joten myyntitapahtuma on vain parin askeleen päässä ostopäätöksestä. Myös väliaikatarjoilujen myynti onnistuu samalla upotuksella, joten asiakkaasi saavat koko paketin helposti ja nopeasti

Brändisi on pääosassa

Näkyvillä on vain se minkä sinä haluat. Oma brändisi on suuremmin esillä, kun kaikki ylimääräinen hälinä poistuu. Kilpailijoiden tuotteet eivät näy lainkaan, ja NetTicket on näkyvillä vain valikoimasi moottorina.

Kohdennetumpaa markkinointia

Sivuillasi käytössä olevat mainosevästeet ovat ulotettavissa koko lipunostoprosessin läpi. Evästeiden asentaminen onnistuu yksilöidysti esimerkiksi sen mukaan, ostaako asiakas lipun vai ei, jolloin voit suunnitella yksilöllisempää markkinointia

Upotukselle on kaksi helppoa upotustapaa.

1. Palsta

Lippukauppa lisätään suoraan sivujen sisältöön upotettuina palstoina. Voit lisätä kaikki NetTicket-kaupastasi löytyvät näkymät, niin koko valikoiman kattavan tapahtumavalikon kuin yksittäiseen näytöksenkin.

Sivuille upotettavat näkymät toteutetaan Iframessa.

2. Kelluva

Lippujen osto tapahtuu sivuston päällä kelluvassa sivupalkissa, jonka saa aukeamaan esim. Osta lippu -painikkeista. Kaikkien NetTicketin näkymien käyttö onnistuu myös tässä toteutuksessa.

Sivujesi <head>-elementtiin lisätään Javascript-koodi, jolloin NetTicket-linkit aukeavat sivupalkissa, kun linkin alkuun lisätään sana embed. Esim. netticket.fi → embed.netticket.fi

Kiinnostuitko? Lähetä viesti, niin otamme yhteyttä!

Lisätietoja: Verkkokauppa