Lippukirjoittimen asennus

i

Huom! Älä yhdistä kirjoitinta tietokoneen USB-porttiin ennen kuin ohjeessa mainitaan.

Intermec PC43d -lippukirjoittimen asennus

1. Kirjaudu tietokoneellesi järjestelmänvalvojan oikeuksilla

Huomaathan, että Intermec PC43d -lippukirjoitin toimii vain Windows-käyttöjärjestelmässä.

2. Lataa kirjoittimen ajurit tietokoneellesi

3. Asenna ajurit tietokoneellesi

Intermec PC43d -ajurien asennus

Hae ensin Intermec PC43d -tulostusohjain ja käynnistä Intermec_7.3.1_M-2.exe, joka purkaa tiedot oletuksena C:\Intermec\Interdriver7 -kansioon.

4. Lataa oletusasetukset tietokoneellesi

• Defaults.sds — oletusasetusten QR Code (valitse hiiren oikea ja Tallenna kohde nimellä…)

Tallenna Defaults.sds-tiedosto C:\Intermec\Interdriver7 -kansioon nykyisen päälle.

5. Määrittele kirjoittimen asetukset

Suorita "control printers"

Käynnistä Ohjauspaneeli — Laitteet ja tulostimet (tai Windows — R — control printers).

Avaa Tulostinpalvelimen asetukset

Valitse mikä tahansa kirjoitin, jolloin valikkoon tulee Tulostinpalvelimen asetukset. Paina sitä.

Lippukirjoittimen asetukset

Valitse Ohjaimet-välilehti.

Lippukirjoittimen asetukset

Paina Lisää-painiketta.

Lippukirjoittimen asetukset

Asennusvelho käynnistyy.

Lippukirjoittimen asetukset

Valitse SeuraavaSeuraavaLevy — Selaa C:\Intermec\Interdriver7 ja tuplanäpäytä Intermec.inf-tiedostoa. Klikkaa OK ja valitse listasta Intermec PC43d (203 dpi) – DP. Valitse SeuraavaValmis.

6. Yhdistä kirjoitin tietokoneen USB-porttiin

Kun yhdistät kirjoittimen USB-johdolla tietokoneeseen, niin Windows-käyttöjärjestelmä asentaa kirjoittimen automaattisesti nimellä Intermec PC43d (203 dpi) – DP. Asennus saattaa kestää jopa useamman minuutin.

7. Muuta kirjoittimen nimi

Klikkaa hiiren oikealla tulostinta ja avaa Tulostimen ominaisuudet

Paina kirjoittimen kuvaketta hiiren oikealla painikkeella, ja valitse valikosta Tulostimen ominaisuudet.

Vaihda lippukirjoittimen nimi

Vaihda kirjoittimen nimeksi NetTicket.fi – Lippu ja paina OK.

i

Jos kirjoittimella ei koskaan tulosteta testisivua tai sitä ei käytetä paikallisista Windows-sovelluksista, niin muita määrittelyitä ei tarvita työasemalla.

Lataa seuraava laajempi asennusohje jos kirjoitinta käytetään integroidun maksupäätteen kuittikirjoittimena tai se on yhdistetty lähiverkkoon: Intermec PC43d asennus.

Lippukirjoittimen perusasetukset (määritellään lippukirjoittimella)

• Home – Tools – Restore defaults – rastita kaikki – nuoli alhaalla – Kuittaa Yes (kirjoitin käynnistyy)
  • English – Direct Protocol – Yes – Dots
  • Run other wizards – Yes
  • Printing – Media Setup – Media with gaps – No ribbon – Width 812 – Lenght 1120 – Margin 0 – start adjust 0 – stop adjust -10 – print speed 150 – Valmis
  • Kokeile painamalla sinistä Feed-painiketta että kirjoitin tulostaa lipun ja että repäisyreuna on oikealla kohdalla

Lippukirjoittimen firmware : Intermec PC 43