Sök
Stäng denna sökruta.

NetTicket Live

Med vår streamingtjänst når du din publik utan begränsningar

Live och inspelningar

Möjlighet att framföra videomaterial som inspelningar och som direkt sändning

En fungerande tjänst

Tjänsten är lätt att använda på alla webbläsare och enheter, och tjänsten är tillgänglig på finska, svenska och engelska.

Inga begränsningar

Publiken kan njuta av ditt innehåll säkert var som helst med internetuppkoppling.

Biljettförsäljning i din biljettbutik

Biljettförsäljningen till NetTicket Live sker enkelt direkt från din egna biljettbutik

Enkelt att använda både för tittaren och för innehållsproducenten

Köp av biljett

Biljettkoden kan köpas från NetTickets nätbutik från arrangörens sidor. På samma sätt som evenemangsbiljetterna skickas koden till kunden via e-post. Vid problem är chat-funktionen tillgänglig.

Hur man ser på videon

Biljettkoden läses genom att man skriver in den i textfältet, eller så läser man in QR-kooden med mobiltelefonen. Videon öppnas till en ny vy. Tjänsten fungerar på alla apparater, som har en webbläsare. NetTickets chat-tjänst hjälper vid behov.

Producera innehåll

Tjänsten utnyttjar Vimeos videoplattform. Till arrangören skickas Vimeos RTMP -adress och –nyckel för direktsändningen. Videorna sparas till tjänsten.

Tydlig prissättning och rapportering.

Projektspecifikt pris

Grundavgiften är 123€ innehåller alv + serviceavgift. Projektspecifikt pris betyder, att man får en eller flera föreställningar eller video från samma projekt till salu med en fast startavgift. Vi kan bjuda på videorna som kostnadsfria och som avgiftsbelagda innehåll.

Lätt att använda

Live-produkterna är till salu i arrangörens egna biljettförsäljning tillsammans med andra evenemang Arrangören sköter om Teosto- och andra upphovsrättskostnader och deras rapportering lätt med hjälp av NetTickets tittarstatistik.

Blev du intresserad? Skicka ett meddelande, så tar vi kontakt!

Lisätietoja: NetTicket Live